aug / sep ’16

Nieuwsbrief aug./sept. 2016

 

Hallo Slagenaren,

Eindelijk is het dan zover!!!!
Een eigen honk voor ODS, nu op het terrein van Minitopia.

As. woensdag 28 september wordt er een nieuw pad aangelegd in opdracht van de gemeente vanuit de Eekbrouwersweg naar ons honk en is honk 2 open voor gebruik en zijn alle slagenaren welkom om een bakkie te doen.
De openingstijden zijn afhankelijk van het aantal gastvrouwen en gastheren die het honk een dagdeel zullen gaan beheren. (twee per dagdeel is de bedoeling, van 10-13 uur of van 13-16 uur)

Ik roep u daarom hierbij op om u op te geven als gastvrouw of gastheer voor één of meer dagdelen per week om de mensen te ontvangen met een bakkie koffie, thee of iets anders.  De gastheer of gastvrouw hoeft niet persé een lid te zijn, vrijwilligers zijn van harte welkom.

Er kunnen natuurlijk activiteiten ontplooid worden, maar dat is aan de leden!! Ik denk hierbij aan kaarten, bloemschikken, breien o.i.d.  Ik zal u daarbij altijd helpen en ondersteunen waar nodig.
Er zal ook een dagdeel een welzijnswerker aanwezig zijn om u met eventuele moeilijkheden bij te staan of te verwijzen naar de juiste instantie.

Het Honk is echter nog lang niet af want de buitenzijde zal ook een gedaantewisseling moeten ondergaan, maar dat zal ons niet weerhouden om de mensen te blijven ontvangen.

Door de werkzaamheden aan het honk en persoonlijke beslommeringen hebben we geen BBQ kunnen houden die in september was geplant, maar dat houden we maar tegoed.

Voor diegene die Honk 2 nog niet gezien hebben, hieronder enkele impressies.

 

Met vriendelijke groet,
Dries Kemme, 06-41822173